pondělí, prosince 25, 2006

Kostarika - závěrečné zhodnocení

Co říci ještě k této akci?
Vlastní workshop byl ze strany Ondřeje pojat velmi zajímavě, plně se projevily praktické zkušenosti z jeho předchozích cest do stejné lokality. Asi nejpůsobivější částí bylo pro mne Caňo Negro – vyjížďka lodí byla opravdu fantastická. Fotograficky pak v mém případě asi vedou kolibříci – pěkných fotek vyšlo poměrně hodně, je z čeho vybírat.
Ovšem je třeba jasně říct, že to byla akce pro foto fanatiky – rozhodně bych účast na akci s Ondřejem nedoporučil žádnému obdivovateli jeho jmenovce Ondřeje Neffa, či zájezdů all inclusive :-)) Našly se chvíle, kdy člověk foťák už naprosto nenáviděl a prostě už odmítal znovu zvedat těch cca 14 kilo na záda... Ovšem večerní prohlížení snímků většinou náladu velice zvedlo a ráno jsem zase vyrazil s relativně velkou chutí do focení.
Kostarika je nádherná země jak pro fotografa zvířat a ptáků, tak pro krajináře. Našly by se ale i další možností, věc které bych se rád víc věnoval, ale prostě na to nebyl čas je třeba klasické travel/street foto – lidé, domy, ulice a tak, určitě bych si užil i tohle, ale nebyl čas, rozdvojit se opravdu nelze.
Ostatní účastníci výpravy byli fajn – nenastal žádný podstatný konflikt, v lecčem šlo naopak o zajímavou výměnu zkušeností, takže i po této stránce byla akce přínosem.
Celkově vzato opravdu nemám akci co vytknout – jsem spokojen :-)

Žádné komentáře: